TOTALENTREPRENØR I BERGEN

Bergen Gruppen er en totalentreprenør og bistår både private og offentlige byggeprosjekter fra A til Å. Som totalentreprenør utfører vi arbeid innen alle fagområdene som tømrer- og snekkerarbeid, taktekking, elektrikerarbeid, mur- og flislegging, rehabilitering av bad, rørleggerarbeid, graving og mye mer. Få jobber er for store og ingen jobber er for små. Vi utfører arbeid hovedsakelig i Bergen og omegn, men vi kan også påta oss oppdrag i andre deler av landet. Som totalentreprenør utfører vi arbeidet, organiserer hele prosessen og holder deg oppdatert underveis i prosessen.

Trenger du totalentreprenør i Bergen og omegn?

totalentreprenør hatt

Hvorfor velge BergenGruppen som totalentreprenør?

Det er flere fordeler for deg som kunde å velge BergenGruppen som totalentreprenør til ditt neste byggeprosjekt. Vi har lang erfaring i bransjen og dyktige medarbeidere med mesterkompetanse på alle relevante fagområder. BergenGruppen har som mål å være kjent for å levere prosjekter av god kvalitet. Med effektiv drift av prosjektene skal vi også levere til avtalt tid og standard. Med BergenGruppen som totalentreprenør trenger du kun å forholde deg til én kontaktperson gjennom hele prosessen, og du kan være trygg på at byggeprosjektet blir utført i henhold til gjeldende forskrifter og standarder.

totalentreprenør, dyktige medarbeidere

Lang erfaring og dyktige medarbeidere

garanti-60x60

Leveranser av høy kvalitet

tid-60x60

Arbeid utført til avtalt tid og standard

totalentreprenør, dyktige medarbeidere

Alle fagområder hos én aktør

befaring-60x60

HMS, godkjenninger og standarder ivaretatt

Vil du ha uforpliktende tilbud på ditt prosjekt?

Nybygg og rehabilitering

BergenGruppen utfører alt av byggeprosjekter innen nybygg og rehabilitering. Det kan være prosjekter som oppføring av bolig, skifte vinduer, rehabilitering av bolig, oppussing, tilbygg og annet tømrerarbeid. I tillegg har vi søsterselskapene NyttBadBergen som utfører rehabilitering av bad og våtrom, og TusenTak som utfører taktekkerarbeid i Bergen og omegn.  Med egen utstilling og butikk kan vi tilby alt i fra rådgivning rundt løsninger til kvalitetsprodukter til baderom.

Velg en trygg aktør, velg Bergen Gruppen!

totalentreprenør

REFERANSER

Gratis og uforpliktende befaring!

Ønsker du konsultasjon av ditt byggeprosjekt i Bergen og omegn? Sett opp en gratis befaring slik at vi sammen kan finne gode løsninger og gi et uforpliktende tilbud.