TOTALENTREPRENØR I BERGEN

Bergen Gruppen er en totalentreprenør og vi tar ditt prosjekt fra A til Å. Vi jobber hovedsaklig i Bergen området, men vi kan også på ta oss andre oppdrag i andre deler av landet. Dersom du er i gang med et større prosjekt så hjelper vi deg med alle fagområdene som bygg, graving, taktekker, elektriker og mer. Vi organiserer hele prosessen og holder deg oppdatert om nyttig informasjon angående prosessen underveis.

Hvorfor velge en totalentreprenør?

Det er flere fordeler for deg som kunde og velge en totalentreprenør til din prosjekter. Noen av fordelene er effektiv drift av prosjekter, HMS, kvalitetssikring og at du kun trenger å forholde deg til en kontaktperson gjennom hele prosessen.

Resultatmessig vil det være en fordel å velge en totalentreprenør. Faggruppene som er inkludert i prosessen har samme ønske og mål om at resultatet blir som tidligere planlagt.

HVORFOR VELGE BERGEN GRUPPEN SOM TOTALENTREPRENØR?

Vi har flere ansatte med høy fagligkompetanse og mesterkompetanse. Vi i Bergen Gruppen anser effektivitet som en prioritet, men vi lar aldri dette gå på bekostning av sikkerhet og kvalitet. Dette gjør at du kan føle deg trygg på at prosjektet blir ferdig til planlagt tid, samt at kvaliteten på arbeidet er av topp stand.

Ved å velge oss som totalentreprenør vil du bli tildelt en prosjektleder som tar deg gjennom prosessen. Under prosjektet trenger du kun å forholde deg til prosjektlederen du tidligere har fått tildelt. Dette gjør det enklere for deg å ha oversikt over prosessen og arbeidet som blir gjort.

Velg en trygg aktør, velg Bergen Gruppen!

totalentreprenør