TAKTEKKER I BERGEN

En av Bergen Gruppen sine hovedleveranser er legging av tak. Bergen Gruppen sin avdeling TusenTak har over 25 års erfaring i taktekkerbransjen og er spesialister på legging av tak. Våre taktekkere har mesterbevis på taktekking og høy kompetanse. Vi leverer alt i fra komplett tak til rehabilitering og reparasjon av tak. I tillegg til at våre taktekkere har høy kompetanse og utfører jobben med høy kvalitet tar vi vare på alle papirer og har forsikring i henhold til forskrifter og leveranse.

Din taktekker i Bergen

I Bergen regner det hvert år mellom 2200 og 3000 mm nedbør! I tillegg er det værhardt på Vestlandet, og taket må tåle både vind, snø og mengder av regn. Det er derfor viktig med et trygt og tett tak. En taklekkasje kan koste hundretusener av kroner, og er ofte forbundet med frustrasjon og fortvilelse. Ikke utsett sjekken av ditt tak, og velg en aktør som leverer kvalitet og som du er trygg på at kan overholde reklamasjonstiden. Bergen Gruppen ønsker å levere alle tak med nøyaktighet og høy kvalitet da dette er avgjørende for takets funksjon og levetid. Med mesterbrev og lang erfaring i bransjen er vi trygg på at du skal få den tryggheten du trenger for å velge oss som din taktekker i Bergen!

Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring av ditt tak!

OFTE STILTE SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor lang tid tar arbeidet?

Tiden for arbeidet avhenger helt av omfanget rundt det arbeidet som skal utføres, og kan derfor variere mellom 1 til 3 uker. Faktorer som avgjør hvor lang tid arbeidet tar er takets størrelse og form. I tillegg har været også noe å si da vi ikke ønsker å rive/åpne taket dersom det er meldt mye regn og vind. Vi utfører alltid våre arbeid med sikkerhet og passer på at ingen eiendeler blir skadet eller ødelagt.

Kan vi leve som normalt i hjemmet under arbeidet?

Ved utskiftning eller rehabilitering og reparasjon av tak kan dere fint leve som normalt, men stillas og noe støy vil være en naturlig del. Vi tilpasser oss våre kunders behov og sørger for at du som kunde kan leve mest mulig normalt når taket skal skiftes ut eller repareres.

Hvilket type tak kan vi velge mellom?

Vi leverer hovedsakelig takstein og har et bredt utvalg fra ulike leverandører. Vårt brede utvalg av takstein inneholder et stort sortiment av ulike taksteiner i ulike farger. Hos oss får du den taksteinen du måtte ønske.

Hva er normal levetid på taket?

Takets levetid avhenger av hvilken type materiell som brukes på taket.

  • Takstein kan holde i opptil 100 år.
  • Betongstein kan holde i opptil 30-40 år.
  • Takpapp kan holde i opptil 30 år.

Må vi ha snøfanger?

Forskriftene sier at der det ferdes mennesker bør det være snøfanger på taket. I store deler av Norge er det til dels mye snøfall gjennom vinteren. Når et bygg har en takvinkel som betegnes som skråtak, er det viktig å sørge for at snøen ikke ramler ned fra taket og gjør skade på personer eller eiendeler. Dersom det skulle skje noe så er det eieren av bolig som står til ansvar.

Hva koster et nytt tak?

Kostnaden for et nytt tak varierer fra prosjekt til prosjekt. Sluttprisen påvirkes av takets størrelse, hvilken type takstein, og antall arbeidstimer- og mengde. Hos oss kan du bestille en gratis befaring på ditt tak, og du vil deretter få et uforpliktende pristilbud.

taktekker, legge tak