Veldig fornøyd med utført jobb. Under befaring fikk jeg godt inntrykk av daglig leder, fremsto som seriøs. Lyttet til mine ønsker og kom med sine råd for gjennomføring. Var åpen på at de benyttet både norske og utenlandske arbeidere. Solid inntrykk ifht. papirer og lovverk. Gjennomførte jobben raskt og greit. Satt inn mange personer i de fasene der dette var noe poeng, og det var progresjon under hele perioden. Ryddig under- og etter arbeid.
Thor Ødegaard Sollien
BERGEN GRUPPEN! Jeg kunne ikke valgt et bedre firma til å utføre den omfattende jobben som skulle utføres! Kjøkken og Bad skulle rives til grunne og gjenoppbygges i moderne tipp topp stil. Nye rør, sluk etc.. Total renovering av gulv til tak. Bergen gruppen var positive, problem løsere! Var utrolig gøy å følge med underveis! Boss, ble kastet, de kom som avtalt, flink kordinator, fantastisk team! Anbefales for de som vil ha kvalitet 🙂
Preben Spillum
Tilfredsstillende kvalitet, utført av flinke fagfolk og uten forsinkelser. Ryddig gjennomføring av spesifisert og oversiktlig arbeidsplan. Lett tilgjengelige folk som ved behov, stiller opp med råd og anbefalinger. Et seriøst firma som anbefales sterkt.
Emad Al-Khafaji Vardhaugen
Rørleggerarbeid i forbindelse med oppussing av et bad på 6 m2. Presise, holder avtaler, ryddig og grei kommunikasjon. Gav også gode og nyttige råd for resten av oppussingen. Godt fornøyd med jobben de gjorde, og bruker dem gjerne igjen!
Preben Spillum
Installere utendørs vannkran. Vi er kjempefornøyd med dette firmaet. Rask å svare på mail, god tilgjengelighet, og jobben ble utført dagen etter vi gjorde avtalen
Ingvill Skjold Thorkildsen
Jobben ble unnagjort innen tidsrammen, og ikke minst med flid! Utrolig fornøyd med servicen, og ikke minst samarbeidet jeg opplevde med Bergen Rør!
Lott Kirkøen

SE ALLE REFERANSER