REHABILITERING AV BAD I BERGEN

En av Bergen Gruppen sine hovedleveranser er rehabilitering av bad og nye bad til boligprosjekter. Dette blir utført av vår avdeling NyttBadBergen. Vi har lang erfaring fra bransjen og har levert flere hundre baderom. I tillegg har flere av våre ansatte mesterpapirer. Fordelen med å bruke Bergen Gruppen til rehabilitering av bad er at vi tar ansvar for hele prosjektet fra start til ferdigstillelse. Dette inkluderer søknader til offentlige etater, at badet blir levert i henhold til forskrifter og selve utførelsen av jobben. I tillegg har vi egen utstilling i butikk og kan levere det meste av fliser, baderomsmøbler, badekar og toalett. 

Hvorfor bruke oss til rehabilitering av bad?

Ferdig på 10-15 dager

12 års garanti

Godkjent våtromsbedrift

Gratis og uforpliktende befaring

Bergen Gruppen - din spesialist på rehabilitering av bad!

Oppussing av bad eller legging av et helt nytt bad er ofte en stor investering. Det er en spennende prosess og det er mye å tenke gjennom. Det er derfor viktig å velge en aktør som utfører arbeidet i henhold til alle standarder og i henhold til den kvaliteten som er avtalt. For Bergen Gruppen er det svært viktig å levere kvalitet i alle ledd, og det viktigste for oss er at du som kunde blir fornøyd med resultatet. Som rådgivende part hjelper vi deg med design og eventuelle problemstillinger ved tegning av badet.

I tillegg til at Bergen Gruppen er godkjent våtromsbedrift har vi flere avdelinger som består av håndverkere som rørleggere, tømrere, elektrikere, murere og taktekker. Bergen Gruppen kan derfor bistå med koordinering, planlegging og utførelse av prosjekter som inkluderer flere fagområder.

Dokumentasjon ved utforming av bad og våtrom

Bergen Gruppen leverer alltid FDV-dokumentasjon ved ferdigstilling av våtrom som bad eller vaskerom. FDV-dokumentasjonen viser hvilke materialer som er brukt og hvordan våtrommet skal forvaltes, driftes og vedlikeholdes. På boligmappa.no blir FDV-dokumentasjonen levert av oss elektronisk. Det er svært viktig å vise til denne dokumentasjonen ved et eventuelt hussalg, og gir deg som huseier trygghet dersom det skulle trenges dokumentasjon ovenfor forsikringsselskap eller lignende. 

OFTE STILTE SPØRSMÅL OG SVAR

Hva innebærer det å rehabilitere et baderom?

Rehabilitering av et baderom innebærer ofte mer enn bare oppussing av overflater. Da skal kanskje vegger rives, gamle fliser og innredning fjernes, rør fornyes og installere nytt el-anlegg. Rommet strippes med andre ord helt ned slik at det blir mulig å bygge et helt nytt og fornyet baderom. Om du ønsker å legge nytt bad i ny bolig eller gjøre mindre oppgraderingen på et eksisterende bad kan vi selvsagt hjelpe deg med det også.

Hva koster det å pusse opp badet eller renovere et baderom?

Prisen vil naturligvis variere ut i fra størrelsen på badet, hva som skal gjøres, hvilke produkter som skal brukes og om det skal gjøres elektrisk arbeid eller rørarbeid. Nytt Bad Bergen tilbyr 100% gratis og uforpliktende befaring, så kontakt oss gjerne dersom du ønsker et pristilbud.

Hvordan er prosessen ved rehabilitering av et baderom?

Først starter vi med en uforpliktende befaring for å gi deg det mest presise tilbudet og komme med råd. Da Nytt Bad Bergen har eget showroom kan vi gjerne hjelpe deg med valg av fliser og baderomsinnredning. Dersom det er annet arbeid som skal gjøres fra andre fagpersoner kan vi koordinere hele jobben da vi er medlem i BergenGruppen som også har egne tømrere, elektrikere og rørleggere.

Hvor lang tid tar det å rehabilitere et våtrom?

Når alt er avtalt tar arbeidet ca. 10-15 dager. Dette avhenger riktignok noe av omfanget av arbeidet, men vi lager uansett en fremdriftsplan og gjør vårt ytterste for at badet skal bli ferdig til avtalt tid.

Må jeg gjøre noe selv når dere skal rehabilitere badet?

Nei, men det blir fort en del svevestøv fra arbeidet og da anbefales det å fjerne tøy og andre gjenstander i rommet. Vi dekker imidlertid god til der vi skal jobbe og rengjør selvsagt alltid når vi er ferdig.

Hvilke garantier får jeg på våtrommet?

Nytt Bad Bergen er godkjent våtromsbedrift, og alle våtrom fra Nytt Bad Bergen blir levert i henhold til gjeldende forskrifter og har 12 års tetthetsgaranti. I tillegg sender vi inn all dokumentasjon, bla. FDV-dokumentasjon til boligmappa.no.

Trenger jeg å kontakte andre håndtverkere?

Nei, det trenger du ikke. Nytt Bad Bergen er en del av BergenGruppen som består av dyktige håndtverkere som blant annet rørleggere, tømrere, elektrikere og murere. Dette gjør at du får alle tjenester under ett tak, og dersom du skulle ha behov for rehabilitering av annet enn bare ditt baderom kan BergenGruppen hjelpe deg med koordinering, planlegging og utførelse innen flere fagområder.

Når kan dere starte rehabiliteringen av baderommet?

Vi starter etter ca. 1 måned. Men dette avhenger av badets størrelse, omfanget av jobben som skal gjøres og mengden arbeid vi har for øyeblikket. Så snart tilbudet er akseptert vil Nytt Bad Bergen legge jobben for deg inn i arbeidsplanen slik at du har en dato å forholde deg til. Nytt Bad Bergen etterstreber alltid å starte og avslutte arbeidet til avtalt tid.

Kan jeg bestemme selv hvilke fliser og baderomsinnredning jeg skal ha på badet?

Ja. Du kan velge størrelse og farge på både fliser og innredning. Vi har også eget showroom og dyktige ansatte som kan tegne ditt drømmebad samt gi tips og råd. Vi samarbeider med velkjente merkenavn og leverandører og kan derfor skaffe det meste av baderomsmøbler, fliser, armatur og lignende. Fellesnevneren for alle våre produkter er at det skal være av god kvalitet slik at holdbarheten blir lengst mulig.

Har dere gratis befaring?

Ja, det har vi! Bruk kontaktskjema, mail eller telefon så avtaler vi en uforpliktende befaring hos deg.

rehabilitering av bad